top of page

OUR SERVICES

Wij denken mee en ontwerpen logo's en huisstijlen, websites, POS materiaal, nieuwsbrieven,

Social posts, magazines en andere creatieve grafische uitingen!

Digital Strategy

Het maken van een plan voor het maximaliseren van de zakelijke voordelen van online initiatieven.  Connect website, niewsbrief en social om een consistente digitale klantervaring te bieden.

Creative DTP

Grafisch ontwerp is de kunst van het combineren van tekst en afbeeldingen en het brengen van een effectieve boodschap in het ontwerp van logo's, afbeeldingen, brochures, nieuwsbrieven, posters, borden en elk ander type visuele communicatie. Met DTP gebruiken we specifieke soorten software om tekst en afbeeldingen te combineren en zo deze bestanden te produceren.

Rebranding

Een marketingstrategie waarin een nieuwe naam, term, logo, ontwerp of combinatie daarvan wordt gecreëerd met de bedoeling een nieuwe, gedifferentieerde identiteit te ontwikkelen.

Logo Design

Een logo is een ontwerp dat de organisatie symboliseert. Het logo is een grafische weergave of symbool van een bedrijfsnaam, handelsmerk, afkorting, enz., Vaak uniek ontworpen voor een gemakkelijke herkenning. U kunt ook een logo zien als een eenvoudige visuele markering om uw bedrijfsproduct of -dienst te identificeren.

SEO Strategy

Bij opleveren van een website kunnen we tevens een SEO-strategie ontwikkelen. SEO is een afkorting voor "search engine optimazation." Krijg een top-plaatsing in de resultatenpagina's  wanneer een specifiek trefwoord in het zoekvak wordt ingetypt

Website Design

Webdesign is het proces van het maken van websites. Het omvat verschillende aspecten, waaronder webpagina-indeling, contentproductie en grafisch ontwerp.

bottom of page